Departments » DEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING » Master Science Branches » » Lecturers

Prof. Dr. Pelin ONSEKİZOĞLU BAĞCI

Position : DEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING (Head of Masterscience Branch)
Phone : 0 (284) 226 12 17 » Ext : 1305
TU E-Mail : pelinonsekizoglu@trakya.edu.tr
Uzmanlık Alanı : Gıda mühendisliğinde membran uygulamaları, non-termal gıda işleme teknolojileri, Meyve sebze teknolojisi

Prof. Dr. Sami BULUT

Position : (Head of Masterscience Branch)
(Lecturer)
Phone : 0 (284) 226 12 17 » Ext : 1201
TU E-Mail : samibulut@trakya.edu.tr
Uzmanlık Alanı : Gıda Bilimi

Prof. Dr. Hacı Ali GÜLEÇ

Position : (Lecturer)
Phone : 0 (284) 226 12 17 » Ext : 1308
TU E-Mail : hacialigulec@trakya.edu.tr
Uzmanlık Alanı : Plazma Teknolojileri, Membran Ayırma Süreçleri, Enzimatik Süreç Tasarımı

Assist. Prof. Kadir ÇINAR

Position : (Lecturer)
Phone : 0 (284) 226 12 17 » Ext : 1316
TU E-Mail : kadircinar@trakya.edu.tr
Uzmanlık Alanı : Gıda Mühendisliği

Lect. Dr. Ahmet YETKİN

Position : (Lecturer)
Phone : 0 (284) 226 12 18
TU E-Mail : ahmetyetkin@trakya.edu.tr
Uzmanlık Alanı : İletken Polimerler, Organik Kimya

Assist. Prof. Esra TUNÇER

Position : (Lecturer)
Phone : 0 (284) 226 12 17 » Ext : 1402
TU E-Mail : esratuncer@trakya.edu.tr
Uzmanlık Alanı : Gıda Bilimi

Res. Esra UCA

Position : (Lecturer)
TU E-Mail : esrauca@trakya.edu.tr